Medial utvecklingskurs 16/10 12-16

Medial utvecklingskurs Personlig anmälan, 070-1183896

Min Spiritualistiska kyrka ( www.ingridin-spirit.se ) har Mediala utvecklingskurser med seans, där jag berättar om mina mediala erfarenheter. 

1. Jag berättar om mina mediala aktiviteter, 
t ex av andeutdriving ur hus, seanser, finnande av föremål och djur, seanser, sittningar, helande, och framtidsbudskap.

2. Jag undervisar om spiritualistiska begrepp och fenomen.

3. Vi gör olika mediala övningar:

 Psykometri

Kommunicera med Andevärlden

Hjälp att utvecka ett medvetet mediumskap

Utveckla större säkerhet som medium

Urskilja egna fantasier från äkta mediala budskap

Ta till sig kunskap av andra medialt aktiva.

Genom mina många år som aktivt medium, har jag själv övat mig genom Andevärlden och andra medialt arbetande i att bli ett mottagligt medium.4. Lär ut metoder att ta emot meddelanden från Andra sidan.
 

I mina utvecklingskurser tränar vi tillsammans våra mediala förmågor, genom att göra övningar där du själv får pröva på att komma i kontakt med och få budskap från dina avlidna släktingar och vänner i andevärlden. Du kan också få uppleva dina tidigare inkarnationer och mäta dina andeguider. Vi möter ljusvärldens energier, lär oss ge och ta andlig healing. Du får pröva på psykometri, telpati, teleskopi, automatskrift, och att till dig själv och andra. 

ÄR DU MEDIAL?

        Är du medial?


Säkert har alla en viss grad av medialitet men somliga har en mer utvecklad medfödd förmåga att uttyda andliga energiers budskap. För att ett medium ska kunna avläsa andra människor rätt, måste hon eller han utveckla en god självkännedom. Om mediet inte känner sig själv väl, kan det bli svårt att skilja mellan de egna känslornas energier och de andliga energierna. Ju mindre man som medium känner objektet eller personen, vars energier man ska uttolka, ju mer skärps förmågan att absorbera andevärldens signaler. Att medialt kunna avläsa ting, foton och platser kallas psykometri.

Tankar är energiformer, tankeformer (jag får många meddelanden i tankeform) i etern. Energi rör sig lika snabbt som tanken, så det finns upplysningar om allting överallt omkring oss. Om någon tänker på dig, kan du känna att den personen överför energi till dig. När vi vunnit insikt i hur medialitet fungerar, inspireras vi till att börja leva mer uppmärksamt. Vi kan tolka både det symboliska och det konkreta i andemeddelandena rätt. När man lärt sig känna vägen in i det mediala lyssnandet följer man med i andespråket. Och andarna har mycket att säga oss. De vill att vi höjer vår andliga medvetenhetsgrad.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

21.03 | 22:18

tack inger du gjorde ett bra jobb när du rensade vårt hus

...
20.09 | 23:23

Tack, Inger för din fantastiska vägledning in i den mediala världen. Känns bra att tillhöra cirkeln hos dig.

...
31.08 | 12:01

Hej jag har en kurs med seans 18.00, onsd. den 2 sept, 2015.Anmälan 070-1183896

...
25.06 | 13:43

Thanks to you, as well, Anna, It was a pleasure to meet you. Good luck in the future!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS