BORTSPRUNGET

Exempel på vad jag hittade

Att hitta bortsprungna djur hör till det käraste jag vet.

Dubbel glädje, både från husdjur och matte/husse.

 

Pethra J Fritz känner sig välsignad
den 1 oktober · 
 

Min älskade lilla Mini-Me   fotot publicerades i Kvällsposten efter vi hittat Damen genom medium och 2 män med jakthundar. 
En sten som föll från hjärtat när vi hittade henne efter 3 dygn på en plats hon inte kände till. Tack bla till Inger Thörnqvist för din mediala gåva som gjorde att jag fick ha henne ytterligare 7 år  Tack Tootsie Dahlberg Norrström att du åkte till Inger så vi fick guidning att hitta henne. 

JAG KOMMUNICERAR MED DJUR

För några år sen firade jag min födelsedag med goda vänner. En del av dem tillhör nu min spiritualistiska gemenskap, ingridin-spirit. Födelsedagen inföll på en fin vårdag: Jag lyssnade då till min lilla hund, eftersom jag också kan kommunicera med djurandar. 
     Mina vänner brukar häpna över att mina hundar är så otroligt sociala och går att resonera med. Hundar kan komma ihåg ett visst antal ord. Om de inte förstår orden, snappar de upp andemeningen i det vi säger. Ofta ger de oss sina svar och man får då skärpa sin uppmärksamhet. Djuren är till för att ge oss kärlek. Det är vår uppgift att ge dem den tillbaka. De som misshandlar hundar, är andligen lågt utvecklade individer. 
När mina hundar uppfattar andevärlden, visar de en klar reaktion, t ex skäller och följer något osynligt med ögonen. Hundar är utrustade med den fullkomliga tilliten och den ovillkorliga kärleken till oss. Att de står den andliga världen nära, kan bero på att deras förstånd inte är så högt utvecklat och därför inte har vår dövhet för de höga andefrekvenser, som ligger ovanför de låga energier som finns i den värld vi lever i. Ofta kan man avläsa människors karaktär genom sin hunds reaktioner. Hundar går inte, som människor, att lura med lock, pock och fjäsk. De står den andliga världen mycket närmare än vi.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

21.03 | 22:18

tack inger du gjorde ett bra jobb när du rensade vårt hus

...
31.08 | 12:01

Hej jag har en kurs med seans 18.00, onsd. den 2 sept, 2015.Anmälan 070-1183896

...
25.06 | 13:43

Thanks to you, as well, Anna, It was a pleasure to meet you. Good luck in the future!

...
25.06 | 06:58

Thank you for the reading. It put everything in place and gave me a good oversight. Lots to think and act about, and appreciate your good advice.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS