Du helas med andens kraft

Andens helande

 I Lund en sommardag på St. Lars sjukhus i Lund, 1976, när jag vikarierade som vårdare, hände det att en schizofren kataton kvinna i rullstol skrek: INGEN TYCKER OM MIG! Genast kom sjukvårdarna springande med sina sprutor. Men jag sa till dem att jag tar in henne på hennes rum och lugnar henne. Hon och jag bad till andevärlden om hjälp för henne och hon blev då lugn. Två år senare talades vi vid. Hon var ute i världen igen och frisk och sa till mig: JAG GLÖMMER ALDRIG NÄR DU BAD TILL DE SALIGA  I LJUSET MED MIG...

Undret i San Francisco

Den 6 april 1993 i San Francisco där jag då bodde, fick jag upleva ett läkedomsunder från en långvarig fysisk sjukdom. Eftersom läkarna var maktlösa, gick jag till ett puetoricanskt medium för att få veta hur jag kunde bli frisk. Mediet sa att hon såg Moder Maria i min aura och bad mig om, att när jag kom hem igen, be til Moder Maria om ett helande. Så när jag kom hem, bad jag: "Please Mother Mary, heal me", flera gånger. Känslan när jag omedelbart blev frisk saknar jag ord att beskriva. Sen dess är Moder Maria min hjälpare i helandet av människor från deras plågor. Jag genomströmmas så helt av kärlek, tacksamhet och kraft från Maria, att jag genom henne kan rena hus, människor och djur från onda krafter. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

21.03 | 22:18

tack inger du gjorde ett bra jobb när du rensade vårt hus

...
31.08 | 12:01

Hej jag har en kurs med seans 18.00, onsd. den 2 sept, 2015.Anmälan 070-1183896

...
25.06 | 13:43

Thanks to you, as well, Anna, It was a pleasure to meet you. Good luck in the future!

...
25.06 | 06:58

Thank you for the reading. It put everything in place and gave me a good oversight. Lots to think and act about, and appreciate your good advice.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS