SPIRITUALISTISKA MÅL

VIKTIGT OM CIRKELN

SPIRITUALISM bör röra sig om något utöver kontakt med andarna på andra sidan. Genom levande kontakt med den andra sidan blir vi övertygade om livets beständiga natur. Den övertygelsen kan befria från ångest, förtvivlan och ovisshet. Men spiritualismen handlar inte bara om detta. Den omfattar liksom världsreligionerna också tron på mänskans möjlighet att utveckla andlig fullkomlighet och har liksom dessa ett kärleksideal som grund. Cirklar och andra möten inleds och avslutas även hos spiritualister med bön och sång. Seanser förbättras om man betraktar seansrummet som ett heligt rum. Det råder en stor okunskap inom kyrkor om spiritualism men de skulle tjäna på att låta sig berikas av spiritualismens andliga kärna. Det finns kyrkliga fördomar mot spiritualismen, baserade på att man inte lyssnar till vetenskapliga fakta om spiritualismen. Röster från andevärlden har uppfångats på ljudband. Den medialiet vi idag har mest av är mentalt mediumskap, trans och klärvoajans, där korrekta meddelanden givits från andar som gått över på andra sidan, som mediet omöjligen kan ha fått på annat sätt.

Om man ska delta i en cirkel så är tålamod, lugn, ödmjukhet och uthållighet viktiga. En vanlig missuppfsattning är att om man inte får budskap med en gång, så är man inte medial. Andarna vet mer än vi vad som är rätt tidpunkt och förmedlare. Det kan ta mycket lång tid innan man känner av att ett budskap är på väg men om deltagarna trivs ihop och har en god anda, så gör det inget alls: Andevärlden väntar på rätt tillfälle. Trots uteblivna fenomen, har man mycket ut av cirkeln. De budskap man får om egna förhållanden bör man hålla i minnet och gärna notera.

Det är inte bara klärvoajanta personliga hälsningar från andra sidan som kan komma oss till del i cirkeln. Det finns andliga lärare på andra sidan inom en högre filosofisk medvetandenivå än de andar som enbart lämnar meddelanden om våra personliga förhållanden. För att sådana meddelanden ska kunna ges av cirkelledaren, måste deltagarna vara i harmoni och samstämmighet om sina andiga mål: Andevärldens högste vet vilka de adresserar med sin vishet. Är man i cirkeln inte Inställd på att få del av sådan kunskap, kommer dessa lärare i andevärlden inte att kommunicera. De gör det bara om deltagarna inte endast vill ha personliga upplysningar för egen del, utan vill utvecklas till att leva i en alltmer medveten överensstämmelse med andevärldens livsideal som är kärleksfullhet mot andra.

Det är därför viktgt att komma till cirkelmötet i en god sinnesstämning med allvar och vördnad inför den högre delen av andevärlden. Spiritualism på en högre nivå inrikar sig på allas goda, inte bara på den egna lyckan. Därför är intentionen hos både mediet och deltagarna viktig: Man måste ha som mål att vinna kunskap om hur man ska utvecklas till ett högre andligt plan. I djuptrans kan mediet lägga fram varje enskilds andliga problem och hur det kan lösas. Denna fom av spiritualism söker vishet hellre än svar på omedelbara praktiska frågor, den är ett sökande efter sanningen, den högsta andliga visheten.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

21.03 | 22:18

tack inger du gjorde ett bra jobb när du rensade vårt hus

...
20.09 | 23:23

Tack, Inger för din fantastiska vägledning in i den mediala världen. Känns bra att tillhöra cirkeln hos dig.

...
31.08 | 12:01

Hej jag har en kurs med seans 18.00, onsd. den 2 sept, 2015.Anmälan 070-1183896

...
25.06 | 13:43

Thanks to you, as well, Anna, It was a pleasure to meet you. Good luck in the future!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS