Välkommen till Min Gästbok

Kära vänner, Välkomna till min gästbok! Vänligen skriv en hälsning i min gästbok genom att klicka på den blå knappen. Du kan även sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Tootsie, den 15. aug, 2013
Ja nu har din spådom slagit in, som du gav för två år sen: Jag har funnit mitt livs kärlek och han ser ut som du sa och har ett arbete som stämmer på din beskrivning..
TACK
E-post:
Skrivet av Barbro Mårtensson, den 19. jun, 2013
Hej! Ingrid
Tusen tack för ditt besök.
Du kom i rätt tid, jag känner mig ljusare och gården har blivit bättre. Allt är inte riktigt bra men det beror inte på andar som finns där. Det är energin från en levande person som utströmmar ilska och egoism. Min dotter skulle gärna träffa dig hon har liknande problem i sitt nya hem. en gammal gård i Västmanland. Hör gärna av dig om du vill följa med uppåt på en tripp. Vänliga och tacksamma hälsningar Barbro
E-post:
Skrivet av Margareta lindros, den 23. feb, 2013
Hej!
Vill gärna träffa dig för att hjälpa
mig på rätt väg.
Även om det går, höra om nina närmaste.
Tack på förhand
Margareta Lindros
E-post:
Skrivet av Annelie, den 30. nov, 2012
skrivit av Annelie
Hej!
Tack för att du var hos oss och rensar lägenheten som vi hyr i Sjöbo.Det har varit lugnt sedan du var här.Du har gjort att det har blivit bra.Tack
Skrivet av Victoria Tcha Monroe, den 1. okt, 2012
Hejsan!

Efter att ha haft ett möte med dig fick jag alla mina frågor besvarade och familjeproblemen som fanns innan är nu lösta tack vare dig. All oro och sorg är borta och vi har äntligen hittat fred. Familjen från USA och jag själv säger tack så mycket för hjälpen!
Skrivet av camilla Marie Wickman, den 6. jul, 2012
Hej Inger.........
vad roligt att du kom förbi o tittade till oss o lille Padrox.Kör nu försiktigt på din resa till Norge!!!
tack för att du hjälpte mig med min mor,o med de fina samtalet vi hade....
Var Rädd om dig!!!!!!!!!
kram camilla Padrox Annie Fredrik!!!<3<3<3<3<3
E-post:
Skrivet av Mia Axelsson-Borgström, den 5. jun, 2012
Hej!
Tack för att du kom och hjälpte oss bli av med våra andegäster som ställde till det för oss här i Heinge. Nu är allt lugnt och skönt. Men fortfarande känns det som tiden inte vill räcka till riktigt.
Men det är nog en övergångsfas.
Tack än en gång.
Fam Borgström-Axelsson
E-post:
Skrivet av Nilla, den 17. apr, 2012
Tack snälla för en fantastisk seans. Du fick kontakt med min mor, kusin och till min stora förvåning även ett ofött barn. Du ger mig styrka och stöd i den nuvarande situationen. Tack för att du finns!
E-post:
Skrivet av Gunilla, den 1. apr, 2012
Tack för en helt fantastisk vägledning. Den gav mig bekräftelse om att jag har kontakt med min nyligen avlidna mor, vilket jag anade. En helt rätt och felfri analys av min nuvarane situation. Det spelar ingen roll hur många terapeuter som jag pratat med. Det var du Inger som gav mig det stöd och den insikt som jag behövde.
E-post:
Skrivet av Karl Jonomad, den 20. mar, 2012
Ja en styrka. Som lär en att det vackra dyrka. Finna svar på en livslång plåga. Bara att ta steget VÅGA. Man i livet själar möter. Många på ens inre nöter. Men du är en kärlekens ängel budbärare som ger. Till oss alla kraft när vi om det naturliga ber. Finn i livet din välgörare å stanna vid din sak. Så kan du finna kärleken i livet å stå helt rak. Tack Inger det var trevligt å varmt att dej få lära känna. Nu behöver jag inte längre efter svar ränna.
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Rebecca, den 7. nov, 2011
Tack snälla för utdrivningen här i Rydsgård du räddade hela vår familj Tack
E-post:
Skrivet av Eva Månsson, den 6. nov, 2011
Tack för att hjälpte min väninna. Hon har under en längre tid inte mått bra. Du gav henne hopp och tro på att allt kommer att bli bra. Du sa att hon hade något som följt henne som var som en förbannelse. Vill bara säga att vi hittade det i hennes källare. När vi slängde ut det var det som om hon blev av med sitt förra liv. Du hjälpte henne i hennes lägenhet, den hade varit till salu sen juni men ingen hade visat intresse. Efter att du varit där, redan samma dag kom det en tjej som en vecka senare köpte den. Det är helt fantastiskt. Jag träffade dig en kort stund och jag tycker att du är fantastisk. Du hjälper människor på ett sätt som jag aldrig varit med om tidigare. Jag vill gärna träffa dig igen.
Eva
E-post:
Skrivet av helga, den 17. jul, 2011
du har hjälpt många menniskör och kommer att hjälpa monga fler bra att du finst kram helga
E-post:
Skrivet av Mariette "mette", den 15. jun, 2011
Jag manade så klart medium kurs, blev lite fel haha
Skrivet av Mariette Aspegren, den 15. jun, 2011
Hejsan och tack för en super trevlig och intressant söndag. Nu har jag bestämt mig för att utveckla detta och tänker gå medie kurs. Tack än en gång. Kramizar Mette
E-post:

Senaste kommentarer

21.03 | 22:18

tack inger du gjorde ett bra jobb när du rensade vårt hus

...
31.08 | 12:01

Hej jag har en kurs med seans 18.00, onsd. den 2 sept, 2015.Anmälan 070-1183896

...
25.06 | 13:43

Thanks to you, as well, Anna, It was a pleasure to meet you. Good luck in the future!

...
25.06 | 06:58

Thank you for the reading. It put everything in place and gave me a good oversight. Lots to think and act about, and appreciate your good advice.

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS